Lietuviškos raidės Mac – nelaužančios pirštų v3.0

Lietuviškos raidės Mac – nelaužančios pirštų v3.0

Įdeigus „Lietuvių (skaičių eilės)“ v3.0 nemokamą klavišų išdėstymo paketą dar lengviau ir patogiau naudotis Mac OS X® — pačia pažangiausia operacine sistema pasaulyje, nes nebereikės vargti, po kelis kartus perjunginėjant klavišų išdėstymus, rašant vieną sakinį.

„Lietuvių (skaičių eilės)“ v3.0 svetainė: raides.blavasciunas.com

„Lietuvių (skaičių eilės)“ v3.0 klavišų išdėstymo paketas Mac® kompiuteriams savyje apjungė visas geriausias „Apple U.S“, „Apple Lithuanian“ ir „Lietuvių (skaičių eilės)“ v2.0 funkcijas ir savybes.

Daugiau, greičiau ir paprasčiau

Nebereikia perjungti klavišų išdėstymo norint pasinaudoti klavišų kombinacija, kurioje yra skaičiai arba kiti klaviatūros skaičių eilėje pažymėti simboliai. Paprasta ir greita parašyti tiek „ą“, tiek ir „ą̃“ tiek ir ∑, € , £, ®, ™, √, π, …

Vienintelis klavišų išdėstymas, kurio gali prireikti

„Lietuvių (skaičių eilės)“ v3.0 padės tiek ir tiems kas naudoja tik raides, skaičius ir @, tiek tiems kas rašo ne tik lietuviškai bet ir kitomis kalbomis, programuoja, studentams, dėstytojams, ar vadovėlių autoriams naudojantiems visą eilę specialiųjų simbolių.

Rašote straipsnį ar laišką žmonėms gyvenantiems kitose šalyse ir norite rašyti žodžius anglų, vokiečių, prancūzų, italų, lenkų, švedų, danų, norvegų, ispanų, portugalų ar visa eile kitų kalbų – naudodami jose esančias raides su diakritiniais ženklais? O gal Jums priimtinesnė HTML, CSS, Java, C++ ar kita programavimo kalba? Įdiekite savo Mac® kompiuteryje „Lietuvių (skaičių eilės)“ v3.0 ir nereikės daugiau perjunginėti klavišų išdėstymo.

„Lietuvių (skaičių eilės)“ v3.0 leidžia pilnavertiškai išnaudoti Mac® kompiuterio funkcijas ir naudoti klavišų kombinacijas kuriose yra skaičiai.

Atsisiųsti bei daugiau informacijos apie apie „Lietuvių (skaičių eilės)“ v3.0 - klavišų išdėstymą Mac® kompiuteriams, kurį naudodami galėsite dar labiau džiaugtis pažangiausia pasaulyje operacine sistema nelaužydami sau pirštų kaskart kai reikia parašyti @, 1 ar ą, galite apsilankę raides.blavasciunas.com svetainėje.

Ačiū visiems testavusiems šį klavišų išdėstymą ir kitaip prisidėjusiems prie jo atsiradimo.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 2 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Ačiū! Labiausiai pagelbsti, kai tenka vienu metu dirbti su „Mac“ ir „Windows“, naudojant „Synergy“ ir vieną klaviatūrą. Jau nekalbu apie klavišų kombinacijas, be kurių gyvenimas atrodo nemielas :) Beje, tekste neveikia abi nuorodos į raides.blavasciunas.com.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų